Orkade inte laga någon avancerad mat idag, så det fick helt enkelt bli bakad potatis. Jag är omåttligt förtjust i potatis i alla dess former. GI är med andra ord inte något för mig. Bakad potatis är så smidigt, bara att picka, slänga in i ugnen och röra ihop en fyllning, den här går dessutom så snabbt att göra att det nästan är löjligt. Vill man kan man ju servera en köttbit till eller blanda ner lite finhackad rökt skinka i röran.
Bakad potatis med keso och gräslöksröra
4 stora bakpotatisar
2 dl creme fraiche
3 dl keso
1 knippe gräslök
salt
svartpeppar
1. Baka potatisarna i ugn, 225 grader, ca 60 minuter
2. Blanda keso, cremefraiche, finhackad gräslök och kryddor till en tjock röra
3. Sätt ett kryss i de bakadepotatisarna och lägg en rejäl sked röra i varje.
Bakad potatis med keso och gräslöksröra
4 stora bakpotatisar
2 dl creme fraiche
3 dl keso
1 knippe gräslök
salt
svartpeppar
1. Baka potatisarna i ugn, 225 grader, ca 60 minuter
2. Blanda keso, cremefraiche, finhackad gräslök och kryddor till en tjock röra
3. Sätt ett kryss i de bakadepotatisarna och lägg en rejäl sked röra i varje.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar