söndag 2 maj 2010

Perfekt på picknicken

Vad kan passa bättre på en picknick än en flaska god äppelmust. Kiviks musteri har tagit fram ett par olika äppelmuster i 75 cl flaska. Fantastiskt goda och lite roligare att ha med sig än saft på flaska. Eller varför inte använda den som alkholfritt alternativ till maten på sommarens fester.

Musten finns att köpa hos Systembolaget med artikel nr 95769 och kostar 33kr för en flaska, ett kap helt enkelt.

Är man dessutom rojalist kommer man att kunna köpa bröllopsmust i olika utförande med brudparets monogram. Tycker faktiskt att de är riktigt fina flaskor, vad tycker ni?

3 kommentarer:

 1. Ja, flaskorna faller mig i smaken! Tilltalas av det lite "luftiga" utseendet! /Karin

  SvaraRadera
 2. (Jag lyckades inte hitta din email, därav så använder jag din kommentar funktion.)

  Jag vill bjuda in dig till vår tävling: Årets Tapaskreatör 2010.

  Sex finalister går till final i Stockholm där en jury bestående av kändisar/kockar väljer ut vinnaren som får ett pris värde 5 000:- plus äran och publiciteten förstås. Det blir även en vin- och vinäger provning i samband med finalen.

  Reglerna är enkla – det gäller att komponera passande tapasrätter till ett Chardonnay vin från Sydafrika. Läs mer om reglerna på länk nedan.

  Tävlingen sker i samarbete med Tasteline och vi hoppas på publicitet från en rad andra medier som förhoppningsvis din blogg kan dra nytta av. Aftonbaldet har lovats förtur för vidare publicering, först och främst fokus på de 6 finalisterna och därefter på det övriga startfältet.

  Vår jury består av Mange Schmidt & Wille Craaford (Artister, matälskare och deltagare i Stjärnkocken), Jürgen Grossmann (Krögare Restaurang GQ Stockholm och sparrisfantast) och Simon Källquist (Sommelier och delägare i Concealed Wines AB).

  Innan den 10:e maj behöver vi ditt bidrag eftersom röstningen på nätet då påbörjas. Om du har några funderingar är det bara att du mailar eller ringer mig på 0737-099 182. Du kan även gå in på vår hemsida för mer info.

  http://www.concealedwines.com/page.asp?pageID=2612

  MVH/

  Calle Nilsson

  Concealed Wines

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Ja, det är kul att få vara sådär romantisk/lantlig/inte så noga i inredningen på torpet. =)

  Vad kul att du nämner Kivik. Jag köpte en så otroligt god apelsinjuice från dom i helgen. Mmm. När jag var där nere för några år sedan köpte jag såklart deras äppelmust, sååååå gott. Mmm...

  Ha en fin dag!
  Kram Madeleine

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails