En av yngste sonen önskad efterrätt hann vi med att plåta innan vi mumsade i oss den (kanske för att det krävdes lite förberedelser för att få till den). Tjusigt som bara den - och kanske ett tips inför nästa helg.
Hoppas ni får en finfin vecka!
Hallonpannacotta
2½ dl hallon
½ dl hallonsaft
½ dl vatten
½ dl Dansukker Gelésocker Multi
100 g vit choklad
3 dl grädde
1 dl Gelésocker Multi
1. Lägg hallon i botten på 4 glas.
2. Koka upp saft, vatten och Gelésocker Multi. Fördela saften över hallonen. Ställ i kylskåp för att stelna.
3. Lägg choklad, grädde och Gelésocker Multi i en kastrull och smält på svag värme. Låt därefter koka i 1/2 minut. Ställ åt sidan för att svalna.
4. Fördela därefter blandningen på hallongelén. Ställ hallonpannacottan i kylskåp till serveringen.
Så roligt när barnen vill vara med :) Efterrätten låter och ser god ut!
SvaraRadera