lördag 26 februari 2011

Glashalt!

Efter en natt med underkylt regn gick alla eventuella planer på att ge sig ut på äventyr om intet. Bilen såg ut som om den var täckt med ett tjockt lager råglas och det gick nästan inte att ta sig fram till brevlådan utan att se ut som bambi på hal is. Vi fick helt enkelt lägga om planeran och bestämde oss för att fylla frysen med fikabröd. Så idag har det luktat som ett bageri i casa J.

Kanelbullar, kolakakor och bananmuffins var bara några av godsakerna som bakades under dagen, vi fixade även till en hel del annat som vi i vår bakiver inte han fota, så resten får ni se en annan gång. Ikväll blir det bulle och mjölk till melodifestivalen skulle jag tippa och vi hoppas på snällare väder imorgon.

Ha en riktigt bra kväll!


3 kommentarer:

 1. Det är så mysigt att ha en dag hemma och pyssla lite. Ibland är det bra med ändrade planer. Älskar bilden på lilla knubbiga handen med kolakakan :-)

  SvaraRadera
 2. Ibland blir det inte riktigt som man planerat, men en bakdag är ju aldrig fel. :-)

  SvaraRadera
 3. Mmm, hembakat är gott!!!
  Själv gjorde jag två sockerkakor, en toscakaka och vaniljdrömmar igår. Allt blev jätte lyckat och ska givetvis ätas upp på min utställning på lördag. MUMS! Hihihi...

  kram Madeleine

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails