fredag 1 oktober 2010

Gott till drinken

Fredag! Härligt! Jag ska på mingelmässa i kväll, varje år arrangeras en helg för tjejer i Vänersborg, Kvinnlig kvalité, och höjdpunkten är just mingelmässan med en snygg modeshow. Jag hoppas på något mumsigt att tugga på när jag skall mingla. Jag vet ialla fall vad jag skulle servera om jag hade fått stå för tilltugget. Parmesansnurror, gott salta och härligt frasiga. Gott både till en drink eller ett glas vin.

Parmesansnurror till drinken

1 pkt smördeg
2-3 dl finriven parmesanost
1-2 msk paprikapulver

1. Rulla ut smördegen och kavla den ytterligare lite tunnare.
2. Strö över finriven parmesanost och paprikapulver.
3. Rulla ihop till en längd och skär i halvcentimeter tjocka skivor.
4. Kavla lätt på varje skiva och lägg på bakpappersklädd plåt.
5. Grädda enligt anvisningar på smördegens förpackning (vanligast vid 200 grader i 15-20 minuter)

1 kommentar:

  1. Låter som en trevlig mässa! Sådana snurror är ju så goda! Salt ska det vara till fördrinken, så man får mersmak och mer törstig...;)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails