Läste på nätet att hösten intagit de norra delarna av landet. Visst kan man ana att hösten är i antågande även här, men vi vägrar in i det sista medge att så är fallet. Vi sitter envist ute och grillar.
Idag fick det bli en hel uppsättning grillade grönsaker, en kall sås på yoghurt, basilika och vitlök och en grillad köttbit.
Lyckan var fullständig när jag i kylen hittade dadlar som jag i ett infall köpte för ett tag sedan. De fick idag tjänstgöra som aptitretare i sällskap med persilja och bacon. Ni måste bara prova detta!
Ha en fin kväll!
Grillade bacondadlar
14 dadlar
14 persiljekvistar
svartpeppar
1 pkt bacon (140g)
1. Kärna ur dadlarna.
2. Fyll dem med en persiljekvist och lite nymalen peppar.
3. Rulla in varje dadel i ½ baconskiva.
4. Grilla tills baconet känns klart.
Detta är verkligen en av de godaste tapasrätterna!
SvaraRadera