fredag 31 december 2010

Gott Nytt År!

Så har ännu ett år gått. Herregud vad tiden går fort, jag känner att jag inte riktigt hänger med ibland. Men för att summera året, det började med en vargavinter och slutade med en likadan med en ljuvlig sommar mittemellan. En massa god mat har lagats i casa J och undertecknad har hittat en massa ny inspiration hos alla underbara matbloggar som finns, jag hoppas verkligen att jag kan inspirera någon lite grann ibland också.

Vad sker så nästa år. Tja, jag antar att jag fortsätter slamra med grytorna och svinga med brödkaveln. Jag hoppas att det blir en fantastisk sommar med mycket bär och frukt, och att jag får bättre styr på odlingar i trädgården, för visst är det något alldeles extra att äta egenodlat.

Ikväll firar vi in det nya året hemma med familjen och en smarrig nyårsmiddag, lite raketer och en skvätt bubbel vid 12-slaget. Hur firar ni iår?

Hoppas att ert 2010 varit lika bra som mitt och att 2011 blir ännu bättre! Gott Nytt År allesammans!

Löjromscocktail

4 skivor formfranska
olivolja
½ tsk flinsalt

50 g löjrom
1 rödlök
1½ dl creme fraiche
dillvippor

1. Skär bort kanterna på brödet och skär sedan brödet i tärningar. Stek brödet krispigt i olivolja, strö över flingsalt och blanda om. Låt svalna på hushållspapper.
2. Hacka rödlöken fint och rör creme fraichen mjuk .
3. Varva brödkrutonger, löjrom, rödlök och creme fraiche i små portionsglas. Toppa med en dillvippa. Servera genast.

4 kommentarer:

  1. Vilken härlig cocktail! Gott nytt år!

    SvaraRadera
  2. Vi firade nyår någon dag före eftersom jag skulle spendera nyårsafton på jobbet.
    Jag tycker absolut du inspirerar med din blogg! Gott Nytt År!

    SvaraRadera
  3. E 'la prima visita al tuo blog e adoro le tue ricette, vi invito a visitare il mio.
    Felice 2011. Saluti da VIGO ESPAÑA MARIMI

    SvaraRadera
  4. God fortsättning! Vilken härlig coctail.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails