söndag 5 maj 2013

Finfrukost i solskenet

På söndagar brukar vi laga brunch - idag gick vi ifrån den vanan och gjorde en lite extra lyxig frukost med nybakade scones, marmelad och vaniljris med bär. Att solen strålade och det faktiskt gick att pälsa på sig och sitta ute och njuta av morgonen gjorde inte det hela sämre. Tror helt bestämt att både lunch och middag får avnjutas ute idag. Nu börjar det faktiskt kännas som vår. Äntligen!

Vad hade ni på frukostbordet idag?



Vaniljris med bär och honung

500 g färdig risgrynsgröt
2½ dl grekisk yoghurt
1 msk vaniljsocker
4 dl hallon och blåbär
2-3 digestivekex
3-4 msk flytande honung

1. Blanda risgrynsgröten med grekisk yoghurt och vaniljsocker.
2. Lägg blandningen i 4 skålar eller glas. Strö över bär och smulade digestive. Ringla över honung

2 kommentarer:

  1. Vad gott det ser ut och härligt att kunna äta ute! Idag blev det hemmagjorda croissanter och kvarg och bär till frukost.

    SvaraRadera
  2. Låter riktigt lyxigt! Själv lyxade jag också till det och åt frukost på ett fik (Gateau). Satt dock inte ute, men snart så!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails