Kör vidare på mitt projekt rädda resterna. Provade på att göra en mascarponemousse häromdagen och fick lite mascarpone över. Vispade den med lite vaniljsocker och vips, smaskens bas till en helt ny dessert. Dessutom låg det några stackars smördegskrustader kvar i frysen och väntade på en stilla död om inget gjordes åt dem snart. Söndagens brunch förgylldes således av lite rester. Med topping av de blåbär och jordgubbar som inte fått plats i fredagens dessert. Tjusigt värre eller hur ;)
Som ni kanske förstår jag gillar inte att slänga mat.
Jösses amalia så gott det där ser ut!! Ikväll ska jag preja en semla, mmm. Längtar! Haha.
SvaraRaderakram kram
Madeleine
Annorlunda semlor, det gillar jag
SvaraRaderaVad påhittig du är, imponerad! Tycker inte heller om att slänga mat, är inte alltid duktig dock, men ska bättra mig. Tar hjälp av dina tips, inte för att jag har samma rester som du, men tar inspiration från dina rest-idèer...
SvaraRaderaHa det gott!
Kram Pernilla