söndag 24 april 2011

På tur

Påsken blev onekligen lite udda i år. J kom på att vi skulle stuva in familjen i bilen och åka söderut, närmare bestämt till Danmark och Humlebæk. På Louisiana pågår ytterligare ett par veckor en utställning med temat Picasso – Fred och Frihet, det är ju inte varje dag man får chansen att se en ansenlig mängd tavlor av Picasso, dessutom är ju Louisianas ordniarie samligen inte något som går av för hackor heller, att dessutom få knata runt i museieparken i strålande solsken och sommarvärme var ju inte direkt trist heller.

Barnens favorit var nog att äta glass på stranden vid Öresund, och en
Ben & Jerry i sommarvärme vid vattnet känndes bara så rätt. Sedan bar det åter hemåt och påsklunch med Js syster, toppentrevligt, såklart. Det värsta var att påskafton slutade i sängen med feber och förkylningsutrbrott för undertecknad, måttligt kul. Så idag har kurerande stått på schemat, men en liten drink klarade kroppen av en rensning av slattarna i skåpet blev till en vårfrisk drink att avnjutas på altanen.

Hur har ni firat påsken?

Anna's apple & lime

6 cl Apple sourz
3 cl Limetto
3 cl citronvodka
Sprite
Isbitar
Skivor av lime

Blanda apple sourz, limetto och vodka i ett drinkglas, lägg i isbitar och fyll upp med sprite, toppa med skivor av lime1 kommentar:

  1. Man får aldrig vara så sjuk att man inte kan drinka ;-) Låter som en drink i min smak. Hoppas du blir pigg snart igen.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails