tisdag 12 april 2011

Oh dear!

Idag kom vi oss äntligen iväg på bio, J & jag. The King's speech har äntligen letat sig till byn och jösses vilken bra film. Om ni råkar ha missat den kan jag definitivt rekommendera att ni går och ser den så fort som möjligt. Lågmäld, vacker och rörande, precis sådär bra som bara brittiska filmer kan vara.

Det är inte utan att man blir lite sugen på något typiskt engelskt, ni får en favorit i repris idag, mina gurksandwichar, medan jag drömmer om en modig engelsk prins som kämpar mot stamming.

Sov gott!Gurksandwich

8 skivor vitt toastbröd
färskost med örter
½ gurka
salt
vitpeppar

Bred brödskivorna med smör och skär bort kanterna. Skala bort det yttersta av gurkskalet men inte allt det gröna. Skiva gurkan mycket tunt och lägg på brödet. Krydda med salt, peppar och mynta. Lägg ytterligare en brödskiva som lock och skär diagonalt till två små sandwichar.


1 kommentar:

  1. Åh, vad länge sen jag var på bio. Sen vi fick barn så har det bara blivit något enstaka biobesök (men inte tillsammans) och nu var det säkert minst 3 år sen jag var på bio. Vi tittar ofta på film hemma.
    Det är en av nackdelarna med att inte ha släkten i närheten, man har aldrig någon barnvakt för korta spontana äventyr. :-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails