Chevréfyllda fikon
fikon
chevré
flytande honung
färsk timjan
pinjenötskärnor
1. Skär toppen av fikonen och gröp ur nästan allt fruktkött.
2. Smula chevréost i en skål och blanda med fruktköttet från fikonen.
3. Fyll fikonen med röran. Strö över timjan och pinjenötter. Ringla över honung, och sätt på locket igen. Servera genast.
Oj, det där lät gott. Måste provas.
SvaraRaderaoj, så gott och piffigt :)
SvaraRaderaAhg... Här är man nyss hemkommen från kvällsjobb och har missat allt vad fredagsmys heter. Kikar in hos dig och får se detta goda! Ska banne mig sno med mig fikon hem nästa shopping.
SvaraRaderajösses! ser oerhört gott ut! har själv aldrig tillagat fikon och samtidigt blir jag överlycklig varje gång jag blir bjuden, osäker på hur man vet att de är mogna, så har hittills hållit mig till torkade, tips mottages varmt! :-)
SvaraRaderaJösses vad gott! Min sambo har precis kommit på att han gillar fikon, så får nog testa detta!!! Sött och salt ost är ju så gott!!!
SvaraRaderaJag testade de t här förra veckan! Det blev otoligt gott fast mina blev kanske inte riktigt lika fina som dina:D
SvaraRadera