onsdag 10 augusti 2011

Ibland måste man få fuska

Jag tycker verkligen att det bästa är att laga ordentlig mat, från grunden. Men en dag som denna när man haft det hyfsat körigt på jobbet och dessutom varit och storhandlat, då kan behöva lite hjälp på traven. Vi fuskade här idag, och värmde pitabröd som vi fyllde med fiskpinnar och lite grönt. Snabbt, lätt och jag måste erkänna det, ganska gott.

I morgon får det bli nya friska tag och riktig middag!

3 kommentarer:

  1. Heeej Anna!

    Nej, i år blir det inte bokmässan för min del. Ska du dit? =D

    Nästa vecka på tisdag fyller min pojkvän år. Jag vill baka en chokladtårta till honom. Har du något bra tips på en sådan månne? ;)

    Dina recept är alltid säkra kort tycker jag!!! perfekt i somras då man kunde kolla via iphonen. :)

    Kram Madde

    SvaraRadera
  2. Anna, takk for "fuskmat" - det var morsomt.

    Vil du ha mere fisk: vær velkommen til www.superkokken.no Denne uken er det sjømat med daglige oppskrifter på fisk og skalldyr.

    Beste hilsen fra Norge og Superkokken :-)

    SvaraRadera
  3. Jag håller med om att man måste få fuska ibland. Orken och tiden finns inte alltid till att göra den riktiga maten. Har aldrig testat fiskpinnar i pitabröd, det var ett bra tips!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails