fredag 30 september 2011

Matkasse - ingen dum idé

Jag har testat Linas matkasse, inte så dumt måste jag säga. Nu tycker jag förvisso i regel inte att det är något betungande att sno ihop middagar vare sig till vardags eller på helgen. Ibland kan man ju dock ha veckor när allt snurrar ruggigt fort och man kanske inte riktigt har tid eller ork att planera och handla. Då ät det ju klockrent att få en kasse med råvaror och ett häfte med recept hem till dörren.

Måste erkänna att jag testade mest för att jag var nyfiken på om det verkligen kunde vara något att ha, och jag hade faktiskt inte allt för högt ställda förväntningar, men jag blev verkligen överbevisad.

Jag tyckte att det var riktigt bra recept och jag försökte faktiskt att följa dem, nu gick det väl si och så med det, jag lade till lite här och tog bort lite där. Hur som, hela familjen åt och tyckte att det smakade toppen. Det kommer nog kanske inte att bli kasse-mat vid varje möjlig leverans, men som sagt in emellan när tiden och orken inte riktigt räcker till, då kan Lina få rycka in.

1 kommentar:

  1. Jag har också funderat på att testa någon matkasse. Precis som du för att se om jag blir besviken eller glatt överraskad.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails