torsdag 6 maj 2010

Som det kan gå

Jag kan verkligen inte gå förbi grönsaksförsäljarna på torget utan att komma hem med något. Häromdagen fick jag syn på rödbetor och kopplade genast ihop dem med den där chévrebiten som hade blivit över och låg och väntade i kylen. När det vattnar sig i munnen på det viset har åtminstone jag mycket svårt att låta bli att handla grönsaker. Så då blev det helt enkelt kokta rödbetor med chévre, lite persilja och en gnutta flingsalt, fina grejer det.

3 kommentarer:

  1. OJ så gott OCH enkelt detta lät!! kanske inget som killarna skulle äta men jag skulle ju kunna mumsa på det alldeles själv :-)

    SvaraRadera
  2. vad gott och frascht det ser ut att vara. Rodbetor har jag inte atit pa flera ar:))

    SvaraRadera
  3. Eller hur, jag som har en "pizzasten" ska absolut göra mer pizzor och prova på grillen.

    Rödbetor är gott. mmm..
    Jobbar du med mat?

    Kram Madeleine

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails