söndag 12 februari 2012

Upphottad klassiker & ny snacks favvis

Jag vet inte hur det är med er, men här ligger pasta och köttfärssås högt på listan över favoritmat. Barnen älskar det (inte helt otippat, tror inte att jag vet någon unge som inte älskar köttfärssås) och föräldrarna ser det som en turbolösning på middagsproblemet stressiga dagar.

Ibland kan jag känna att det är lite slentrian i köttfärssås dock, så jag brukar hiva i lite fräst bacon eller lite soltorkade tomater för att få lite variation. I veckan som gick damp ett paket ner i posten med lite smått och gott och tips inför den pågående Melodifestivalen. I paktet låg en burk chipotlepasta, och jag kan meddela att det var ett vinnande koncept att röra ner ett par teskedar i köttfärssåsen, lite rökigare och vuxnare smak och lite mer sting. Helt klart en ny favorit i mitt kök!



Dessutom fick jag en annan favorit - festival chips med taco smak. Jag är inte någon älskare av "vanliga" chips eller ostbågar. Majschipsen med lite krut i smaken gick dock verkligen hem i min mun. Synd bara att det är Limited edition - de här chipsen hade jag gärna sett permanent i sortimentet!

2 kommentarer:

  1. Jag älskar den lite rökiga smaken i chipotlepasta. Testa att ha i lite nästan gång du göra bearnaisessås!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipset! Skall jag definitivt testa :)

      Radera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails